SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Inscripcions online

 

El 3 d’abril vam obrir el període d’inscripcions al 1r curs de Pastisseria 2020-2021.

 

Aquest curs forma part del cicle formatiu de 4 anys, dirigit a nois i noies a partir de 16 anys que volen fer de la Pastisseria la seva professió*.



El curs comença la segona quinzena de setembre i acaba a principis de juny. Horaris a escollir entre: · 1r A: dimarts, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 14 h. · 1r B: dimarts i divendres, de 10 a 14 h i dimecres i dijous, de 16 a 20 h.



COM PUC FER LA INSCRIPCIÓ A DISTÀNCIA?



1a PART Envieu un correu a escola@pastisseria.cat amb:



· Fotocòpia o foto del DNI de l’alumne/a



· 1 foto de tipus carnet (la podeu fer a casa, amb un fons blanc)



· Full d’inscripció omplert amb les dades que s’indica (a sota trobareu un PDF que podreu
 editar en aquesta mateixa pàgina). No ompliu les caselles de color gris.



· En el cas de voler fer els pagaments domiciliats, si us plau, envieu-nos un
 document amb el compte per poder verificar la numeració.



L’Escola es posarà en contacte amb vosaltres el mateix dia; revisarem la documentació i us facilitarem el nostre número de compte per reservar la plaça mitjançant el pagament dels 400 €.



2a PART - PRESENCIAL 

Un cop tornem a obrir l’Escola, us indicarem les dates per venir a fer el test psicotècnic (i les proves d’accés a 2n curs qui ho consideri). Farem també la prova de les talles de l’uniforme. 






* Edat recomanada: entre 16 i 30 anys.


 
<
>
 

Descarrega més informació en pdf

 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

Busquem el Millor Croissant del 2020!

XIII Concurs Millor Croissant de Mantega d'Espanya

JORNADA DE PORTES OBERTES VIRTUAL

L'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona presenta una nova línia de formació el dimecres 9 de setembre a les 18h de la tarda.

Quin serà el Millor Panettone artesà del 2020?

La cinquena edició del concurs tindrà lloc el 12 de novembre

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies