SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 

Monogràfics

 

Ara a l’Escola de Pastisseria pots aprofundir en temes concrets per mitjà de cursos d’especialització de curta durada. Mira tot el que et podem oferir i escull el que més t’interessi.

 

MONOGRÀFIC CUINA AMERICANA

Curs online i presencial amb els plats més saborosos de la cuina americana: BBQ ribs, aletes picants, sopa de blat de moro, ensalada César, sopa de frijoles, etc.

 

Horari: 16h a 19.30h
Durada: 10 i 11 de desembre 2020
PVP: 80€

MONOGRÀFIC CUINA TRADICIONAL

Segona sessió d'aquest curs online i presencial amb receptes tradicionals: puchero, bacallà a la vizcaína, cloïsses amb salsa verda i més!

 

Horari: 16h a 19.30h
Durada: 17 i 18 de desembre 2020
PVP: 80€

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Contacta amb l'Escola

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies