EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

INSCRIPCIONS CURS 2023-24

 

Obrim inscripcions el 30 de març!

 

Com funciona el procés d’inscripció?



Per reservar una plaça, heu de presentar la documentació que us detallem a continuació (de forma presencial o per email):



- 2 fotografies en color tipus carnet



- Fotocòpia del DNI/ NIE



- Fotocòpia del número de compte, si es vol domiciliar les mensualitats



- Full d’inscripció imprès i omplert amb les dades que s’indica (el trobareu en PDF en aquesta mateixa pàgina). No ompliu les caselles de color gris.



 



Un cop presentada la documentació, s'ha de validar la matrícula, mitjançant el pagament de 400€ de reserva de plaça.



Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 18h. Tel. 93 268 78 77



Email: escola@pastisseria.cat 


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

BACHOUR 5 i 6 d'octubre

Curs monogràfic (demostratiu)

CONCURS MILLOR CROISSANT ARTESÀ

Vols saber quin és el millor Croissant de mantega del 2023?

CONCURS MILLOR TORRÓ ARTESÀ DE CREMA

Vols saber si el teu torró de crema guanyaria un concurs?

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies