SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 

Màsters i Open Weeks

 

Si vols ampliar la teva formació, l’Escola de Pastisseria posa al teu abast màsters i Open Weeks específics, perquè tenim molt clar que la formació no té límits.

 

Màster TGS

Després de l'etapa de formació bàsica en pastisseria, ara toca anar a fons. El Màster TGS de Pastisseria et permetrà fer un pas més i crear el teu projecte de pastisseria, fer un projecte d'investigació i visitar les millors pastisseries de París.

 

Horari: Dilluns i dimarts. Tardes: de 16:00 a 20:00 h
Durada: Del 15 de setembre al 15 de juny. 272 hores
PVP: 4900€

Màster Xocolata Barcelona

Curs dedicat completament al cacau i les aplicacions de la xocolata, dirigit a professionals.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins i tardes: de 10:00 a 14:00 h i de 15:00 a 18:00 h
Durada: 11 al 29 de gener de 2021. 105 hores
PVP: 3200€

Màster Màrqueting Gastronòmic

En un entorn tan dinàmic com el sector gastronòmic, on les noves tendències i els factors emocionals són tan importants, sorgeix la necessitat d'innovar des d'una visió del màrqueting on el client sigui el protagonista.

 

Horari: Dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h
Durada: Del 9 al 27 de novembre de 2020. 60 hores
PVP: 3200€

 

Màster Gelateria

En aquest curs aprendràs a gestionar un negoci i a obrir una línia de gelateria, així com la formulació del gelat i els diferents formats en què poden trobar-se per al seu consum i venda.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins i tardes: de 10 a 14 h i de 15 a 18 h
Durada: 8 al 19 de febrer de 2021. 70 hores
PVP: 2400€

Panetonne International Open Week

Curs dedicat exclusivament a aquest producte màgic, en el qual podràs ampliar els teus coneixements al nivell més alt.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h
Durada: Del 5 al 9 octubre de 2020. 20 hores
PVP: 1200€

Masses Fermentades International Open Week

Aquest curs et permetrà endinsar-te en el món de les masses, amb totes les seves tècniques de fermentació.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h
Durada: 1 al 12 de març de 2021. 40 hores
PVP: 1200€

 

Bean To Bar 100% i Aplicacions Open Week

Darrere d'una gran xocolata hi ha moltes variables, i gairebé totes en mans del pagès. Més benefici per al pagès, més control i coneixement per a la xocolata. Ens acompanyes en aquest apassionant viatge?

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h
Durada: Del 19 al 23 abril de 2021. 20 hores
PVP: 1200€

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Contacta amb l'Escola

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies