SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 

Màsters

 

Si vols ampliar la teva formació, l’Escola de Pastisseria posa al teu abast màsters específics en xocolateria o gelateria, perquè tenim molt clar que la formació no té límits.

 

Màster TGS

Després de l'etapa de formació bàsica en pastisseria, ara toca anar a fons. El Màster TGS de Pastisseria et permetrà fer un pas més i crear el teu projecte de pastisseria, fer un projecte d'investigació i visitar les millors pastisseries de París.

 

Horari: Dilluns i dimarts, de 16h a 20h
Durada: Del 15 de setembre al 15 de juny
PVP: 4900€

Màster Gelateria

1a edició del Màster de Gelateria amb Carlos Arribas, Adolfo Romero, Jordi Puigvert, Jose Manuel Marcos Candela, Yon Gallardo, César Romero i Olivier Fernández.

 

Horari: Del 10 al 21 de febrer de 2020
Durada: 60 hores
PVP: 2500€

Màster Xocolata Barcelona

Curs dedicat completament al cacau i les aplicacions de la xocolata, dirigit a professionals. L'edició del 2021 es celebrarà al gener, a concretar les dates.

 

Horari: Dilluns a divendres, 10h a 14h i de 15h a 18h
Durada: 100 hores
PVP: 3200€

 
 

No trobes el curs que estàs buscant?

Contacta amb l'Escola

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies