
Màster Xocolata Barcelona
Curs dedicat completament al cacau i les aplicacions de la xocolata, dirigit a professionals.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 15h a 18h // Durada: Del 28 de juny al 16 de juliol de 2021. 120 hores // PVP: 3200 €
Alumnat
· El curs està limitat a un màxim de 15 persones.
· Aquest curs està adreçat a professionals en actiu que vulguin especialitzar-se dins d’aquesta branca professional.
Contingut de curs
1. TAST
Sentits que intervenen
Orígens
Pautes de degustació
Degustacions de més de 20 varietats
2. HISTÒRIA
Possibles orígens
Maies i asteques
Arribada a Europa
Grans descobriments
Industrialització
3. TRANSFORMACIÓ
Cultius
Transformació
Malalties
Països productors
4. BEAN TO BAR
Processos de producció
Globalització
Venda i projectes de recuperació
Maquinària
5. LA XOCOLATA A LA PASTISSERIA
Desenvolupament d'una línia de pastisseria de productes totalment actualitzats amb la xocolata com a ingredient en comú
6. BOMBONERIA
Formulació
Processos, conservació i sabors
Tall i motlle
Decoracions i acabats
7. PASTISSERIA INDIVIDUAL
Desenvolupament i presentació d'individuals variats fent ús de diverses tècniques i processos
8. FIGURA ARTÍSTICA
Figura plana
Figura de volum
Tècniques d'estructura i disseny
Figura de campionats i temporades
9. ESCULTURA EN XOCOLATA
Tècniques
Patrons de construcció
Transformació de la xocolata per a la seva manipulació
Diferents opcions per al desenvolupament d'un projecte
Muntatge
10. PETIT FOURS
Tècniques i productes
Preparacions
Formats
Acabats
11. PANETTONES I MASSES FERMENTADES
Massa mare
Fermentacions
Preparacions i acabats
Conservacions
12. MÀRQUETING GASTRONÒMIC
Processos de vendes
Implantació i segmentació
13. RESTAURANT
Mise en place
Presentació
Tècniques de restauració
Degustació
14. PASTISSERIA D'AUTOR
Disseny i presentació
Desenvolupament de producte
Reserves i matrícules
· Cal que us adreceu a la secretaria de l’escola, plaça Pons i Clerc, 2 (cantonada carrer Comerç), de Barcelona, per informar-vos de les dates de les inscripcions.
· Podeu demanar informació als telèfons 93 268 78 77 (escola) i 93 317 39 98 (Gremi de Pastisseria) al correu electrònic escola@pastisseria.cat o bé a la web www.escoladepastisseria.cat.
· Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i es tindrà en compte la limitació de places de cada curs.
· L’assistència als cursos de l’escola implica l’absoluta obligatorietat de dur l’uniforme i les eines establertes i d’acceptar el reglament de funcionament intern i les condicions economico-administratives de l’escola.
Preus del curs
· Modalitat online: 2560€*
* Descompte per als agremiats
Descompte del 25% per als titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Condicions de pagament
· El curs s’haurà d’abonar en la seva totalitat abans del seu inici.
Altres consideracions
· Es considerarà formalitzada la matrícula un cop s'hagi abonat la totalitat de el curs.
Per si busques residència on allotjar-te durant el curs
Barcelona Resident és una nova residència a tocar de l’Escola de Pastisseria. Disposa d’habitacions individuals, amb bany privat i sortida a l'exterior, amb un espai per combinar l’estudi i el descans, fibra òptica simètrica, TV, nevera petita, ampli escriptori, climatització i armari de gran capacitat. La residència també compta amb altres serveis, com una sala d’estudi, menjador comunitari, bugaderia, recepció 24 h, solàrium, etc. Vine a descobrir-la!
Els alumnes de l’Escola de Pastisseria gaudeixen d’unes condicions especials a Barcelona Resident:
· Matrícula gratuïta: en inscriure’s a la nostra residència d’estudiants.
Oferim:
· Habitació individual amb bany privat.
· La millor ubicació possible.
Per a més informació, visites o sol·licitar pressupost contacteu amb nosaltres a info@barcelonaresident.cat
o al telèfon +34 93 268 78 79
Descarrega més informació en pdf