FUNDACIÓ PRIVADA DE L’ESCOLA DEL GREMI DE PASTISSERIA I MUSEU DE XOCOLATA, al seu web https://www.escoladepastisseria.cat, utilitza cookies i altres tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan hi navegues. Aquestes tecnologies poden tenir finalitats diverses, com reconèixer un usuari i obtenir-ne informació dels seus hàbits de navegació. Els usos concrets que en fem d’aquestes tecnologies es descriuen a la informació de la Política de Cookies.

En aquest web, disposem de cookies pròpies i de tercers per a l’accés i registre al formulari dels usuaris. Podrà consultar la informació sobre les cookies amb el Botó de MÉS INFORMACIÓ, a la Política de Cookies.

En atenció a la Guia sobre l’ús de les cookies de l’AEPD, aprovada el mes de juliol de 2023, i amb els criteris del Comitè Europeu de Protecció de Dades (CEPD); a l’RGPD-UE-2016/679, a l’LOPDGDD-3/2018, i l’LSSI-CE-34/2002, darrera actualització, 09/05/2023, sol·licitarem el seu consentiment per a l’ús de cookies al nostre web.

ACCEPTAR REBUTJAR Més informació

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

CONCURS MILLOR CROISSANT ARTESÀ

 

Vols saber quin és el millor Croissant de mantega del 2024?

 

Si creus que és el teu, participa al Concurs!



Aquí trobaràs las bases i la fitxa d'inscripció.


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

PORTES OBERTES

Vine a conèixer l'Escola

CONCURS MILLOR TORRÓ ARTESÀ DE CREMA

Vols saber si el teu torró de crema guanyaria un concurs?

Masterclass Kirsten Tibballs

Curs demostratiu

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 - 2025 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies