
Bean To Bar 100% i Aplicacions Open Week
Darrere d'una gran xocolata hi ha moltes variables, i gairebé totes en mans del pagès. Més benefici per al pagès, més control i coneixement per a la xocolata. Ens acompanyes en aquest apassionant viatge?
Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h // Durada: Del 12 al 16 de maig del 2025. 20 hores // PVP: 1200 €
Alumnat
· El curs està limitat a un màxim de 15 persones.
· Aquest curs està adreçat a professionals en actiu que vulguin especialitzar-se dins d’aquesta branca professional.
Contingut de curs
1. ORIGEN
· Cultiu
· Transformació
· Processos de fabricació
· Marques comercials
· Indústria
2. TAST (teòric/pràctic)
· Detecció d'orígens
· Compra
· Anàlisi sensitiu
· Tast d'orígens
· Tast Bean To Bar
3. FABRICACIÓ (pràctic)
· Selecció
· Torrats
· Pelat
· Molturació
· Conxatge i granulometria
· Maduració
· Temperat
4. RECEPTES (pràctic)
· Origen Colòmbia
· Percentatges 70%
· Xocolata amb llet
· Panela
· Espècies
· Liofilitzats
· Caramel
5. RECEPTES AMB BEAN TO BAR
· Sacher de taronja
· Brownie
· Galetes criolles
· Ganache, caramel i sal
Reserves i matrícules
· Cal que us adreceu a la secretaria de l’escola, plaça Pons i Clerc, 2 (cantonada carrer Comerç), de Barcelona, per informar-vos de les dates de les inscripcions.
· Podeu demanar informació als telèfons 93 268 78 77 (escola) i 93 317 39 98 (Gremi de Pastisseria) al correu electrònic escola@pastisseria.cat o bé a la web www.escoladepastisseria.cat.
· Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i es tindrà en compte la limitació de places de cada curs.
· L’assistència als cursos de l’escola implica l’absoluta obligatorietat de dur l’uniforme i les eines establertes i d’acceptar el reglament de funcionament intern i les condicions economico-administratives de l’escola.
Preus del curs
· PVP: 1.200 €*
* Descompte per als agremiats
Descompte del 25% per als titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Condicions de pagament
· El curs s’haurà d’abonar en la seva totalitat abans del seu inici.
Altres consideracions
· Es considerarà formalitzada la matrícula un cop s'hagi abonat la totalitat de el curs.
Per si busques residència on allotjar-te durant el curs
Barcelona Resident és una nova residència a tocar de l’Escola de Pastisseria. Disposa d’habitacions individuals, amb bany privat i sortida a l'exterior, amb un espai per combinar l’estudi i el descans, fibra òptica simètrica, TV, nevera petita, ampli escriptori, climatització i armari de gran capacitat. La residència també compta amb altres serveis, com una sala d’estudi, menjador comunitari, bugaderia, recepció 24 h, solàrium, etc. Vine a descobrir-la!
Els alumnes de l’Escola de Pastisseria gaudeixen d’unes condicions especials a Barcelona Resident:
· Matrícula gratuïta: en inscriure’s a la nostra residència d’estudiants.
Oferim:
· Habitació individual amb bany privat.
· La millor ubicació possible.
Per a més informació, visites o sol·licitar pressupost contacteu amb nosaltres a info@barcelonaresident.cat
o al telèfon +34 93 268 78 79
Descarrega més informació en pdf