
Panettone International Open Week
Curs dedicat exclusivament a aquest producte màgic, en el qual podràs ampliar els teus coneixements al nivell més alt.
Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 09:00 a 14:00 h // Durada: Del 30 de setembre al 4 d'octubre del 2024. 25 hores // PVP: 1400 €
Alumnat
· El curs està limitat a un màxim de 15 persones.
· Aquest curs està adreçat a professionals en actiu que vulguin especialitzar-se dins d’aquesta branca professional.
Contingut de curs
1. TEORIA SOBRE LES FARINES: TIPOLOGIA I CARACTERÍSTIQUES
2. COMPONENTS DE LES LLEVADURES MARE
· Activació d'una massa mare líquida i transformació a sòlida
3. LA FRUITA CONFITADA: CARACTERÍSTIQUES I ELABORACIÓ
· Elaboració i preparació de la xocolata Bean To Bar
· Iniciació del primer pastat
4. PREPARACIÓ DE LES RECEPTES AUXILIARS
· Execució del segon pastat
· Reposos i «boleados» del producte
5. COCCIÓ DEL PRODUCTE
· Glacejat i decoració
· Empaquetat i conservació del producte
· Costos del producte
Aquesta mateixa tarda tindrà lloc l'Open Day del tema tractat
Reserves i matrícules
· Cal que us adreceu a la secretaria de l’escola, plaça Pons i Clerc, 2 (cantonada carrer Comerç), de Barcelona, per informar-vos de les dates de les inscripcions.
· Podeu demanar informació als telèfons 93 268 78 77 (escola) i 93 317 39 98 (Gremi de Pastisseria) al correu electrònic escola@pastisseria.cat o bé a la web www.escoladepastisseria.cat.
· Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i es tindrà en compte la limitació de places de cada curs.
· L’assistència als cursos de l’escola implica l’absoluta obligatorietat de dur l’uniforme i les eines establertes i d’acceptar el reglament de funcionament intern i les condicions economico-administratives de l’escola.
Preus del curs
· PVP: 1.400 €*
* Descompte per als agremiats
Descompte del 25% per als titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Condicions de pagament
· El curs s’haurà d’abonar en la seva totalitat abans del seu inici.
Altres consideracions
· Es considerarà formalitzada la matrícula un cop s'hagi abonat la totalitat de el curs.
Per si busques residència on allotjar-te durant el curs
Barcelona Resident és una nova residència a tocar de l’Escola de Pastisseria. Disposa d’habitacions individuals, amb bany privat i sortida a l'exterior, amb un espai per combinar l’estudi i el descans, fibra òptica simètrica, TV, nevera petita, ampli escriptori, climatització i armari de gran capacitat. La residència també compta amb altres serveis, com una sala d’estudi, menjador comunitari, bugaderia, recepció 24 h, solàrium, etc. Vine a descobrir-la!
Els alumnes de l’Escola de Pastisseria gaudeixen d’unes condicions especials a Barcelona Resident:
· Matrícula gratuïta: en inscriure’s a la nostra residència d’estudiants.
Oferim:
· Habitació individual amb bany privat.
· La millor ubicació possible.
Per a més informació, visites o sol·licitar pressupost contacteu amb nosaltres a info@barcelonaresident.cat
o al telèfon +34 93 268 78 79