EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

CONCURS MILLOR PANETTONE ARTESÀ

 

Quin t'agrada més? El de fruita o el de xocolata?

 

El 8 de novembre celebrarem al Gastronomic Forum de Barcelona (Fira de Barcelona) els concursos dedicats a buscar el Millor Panettone Artesà d'Espanya, tant de fruita com de Xocolata.



Si vols més informació, descarrega't les bases del PDF adjunt


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

CONCURS MILLOR CROISSANT ARTESÀ

Vols saber quin és el millor Croissant de mantega del 2022?

INSCRIPCIONS CURS 2022-23

Inscripcions obertes!

Monogràfic de Pasqua

El Curs de Pasqua arriba el 10 de març!

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies