EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

CONCURS MILLOR CROISSANT ARTESÀ

 

Vols saber quin és el millor Croissant de mantega del 2022?

 

Si creus que és el teu, participa al Concurs!



Aquí trobaràs las bases i la fitxa d'inscripció.


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

Monogràfic de Pasqua

El Curs de Pasqua arriba el 9 de febrer amb una nova inscorporació: la NIA, la mona científica de la Universitat de Barcelona.

JORNADA DE PORTES OBERTES

Descobreix l'Escola el 13 de febrer a les 17h!

CONCURS MILLOR TORRÓ ARTESÀ DE CREMA

Vols saber si el teu torró de crema guanyaria un concurs?

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies