EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

PANEM El Millor Croissant del 2021

 

 

Antonio Garcia i Ignacio Ramiro, de Panem Panadería Artesana, de Madrid, són els guanyadors de la XIV edició del Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya, celebrat el 28 de setembre.



El concurs té per objectiu incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels pastissers, reconeixent la qualitat de la pastisseria artesana del país.



PATROCINADORS DEL CONCURS: YLLA, CARTSERVICE, ELLE&VIRE.


 
<
>
 

Descarrega més informació en pdf

 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

JORNADA DE PORTES OBERTES

Descobreix l'Escola el 20 de juny a les 17h!

INSCRIPCIONS CURS 2022-23

Inscripcions obertes!

Monogràfic de Pasqua

El Curs de Pasqua arriba el 10 de març!

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies