SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

El Millor Croissant del 2020

 

XIII Concurs Millor Croissant de Mantega d'Espanya

 

El concurs té per objectiu incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels pastissers en matèria de brioixeria, específicament d'un producte tan emblemàtic com el croissant, reconeixent així la professió i la qualitat de la pastisseria artesana del país.



Enhorabona a la Pastisseria Nova Brunells 1852 i al pastisser Andreu Sayó, guanyadors del Millor Croissant Artesà 2020.



PATROCINADORS DEL CONCURS: YLLA, CARTSERVICE, ELLE&VIRE, WIESHEU


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

JORNADA DE PORTES OBERTES

Vols ser estudiant de Pastisseria per un dia?

El Millor Panettone artesà del 2020

Adan Sáez, de la pastisseria Xocosave de Riudoms, guanya la cinquena edició del concurs que va tenir lloc el 12 de novembre.

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies