EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

Tots els camps són obligatoris

 
Nom


Cognoms


Sexe


Nacionalitat


Ciutat


Data de naixement


E-mail


Telèfon


Curs en el que estàs interesat


Any acadèmic


Com ens has conegut?

Altres
Quin?


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Màster Panettone, Bean to bar i Pastisseria d

 

Del 26 de juliol al 6 d'agost del 2021. Professors: Olivier Fernández, Jose Romero, Saray Ruiz.

Horari: 9h a 14h y de 16h a 18h // Durada: 70 hores // PVP: 1230 €

 

Lloc

IGES UNIVERSIDAD
Hda. Buenavista No. 206 Col. Jardines de la Hacienda, (Lateral constituyentes) C.P. 76180, Querétaro, Qro; México

Programa


https://igesuniversidad.com/cursos/master-de-panettone/

Inclou

Incluye solo manera presencial:

Mandil institucional
Recetario
Materia prima
Equipo de trabajo para desarrollar las clases
Coffee break
Diploma con validez oficial por la EPGB
Cóctel de clausura

Incluye solo manera online:

Recetario
Diploma con validez oficial por la EPGB

Preu

Presencial : $ 29,000

Virtual :

2 semanas $12,000.00
1 semana $6,000.00

Informació reserves

https://igesuniversidad.com/cursos/master-de-panettone/

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies