SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Màster Xocolata Puebla, Mèxic

 

Del 13 al 24 de juliol de 2020. Impartit per Stéphane Leroux i Antonio Bachour

Horari: Dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 14:30 a 18 h // Durada: 60 hores // PVP: 2200 €

 

Lloc

Universidad Popular Autónoma de l'Estat de Puebla (UPAEP Facultad Gastronomía), Mèxic.

Programa

Setmana del 13 al 17 de juliol


13 de juliol

· Màrqueting a la pastisseria
Francisco Gil, director del Museu de la Xocolata de Barcelona

· Antropologia del cacau
Paola Vera, antropòloga gastronòmica de la Facultat de Gastronomia UPAEP


14 de juliol

· Pastisseria de viatge i petit fours
Mariana García, professora de l'EPGB


15 i 16 de juliol

· Figura comercial de xocolata
Saray Ruiz, professora de l'EPGB


17 de juliol

· Bean to Bar (fabricació de xocolata)
Olivier Fernández, director de l'EPGB


18 de juliol

· Panettone
Jose Romero, professor de l'EPGB



Setmana del 22 al 26 de juliol


20 i 21 de juliol

· Peça artística
Master Class Stéphane Leroux


22 i 23 de juliol

· Noves tendències de pastisseria
Master Class Antonio Bachour i Jose Manuel Samper


24 de juliol

Cloenda

Inclou

· Filipina i davantal de la EPGB Màster 2020
· Dossier
· Material necessari per a la realització de totes les classes, teòriques i pràctiques.
· Tots els alumnes del màster tenen reservada la seva plaça en les primeres files de les Master Class.
· Coffee Break (Master Class)
· Cloenda amb invitació per a familiars.
· Diploma atorgat per la EPGB i UPAEP.

Preu

Máster Xocolata Mèxic (Puebla): 2.200 € // 48.000 Pesos

Informació reserves

Per a més informació:

· Telèfon: 0034 93 268 78 77
· mastermxepgb@escoladepastisseria.cat

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies