
Màster Xocolata Puebla, Mèxic
Del 13 al 24 de juliol de 2020. Impartit per Stéphane Leroux i Antonio Bachour
Horari: Dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 14:30 a 18 h // Durada: 60 hores // PVP: 2200 €
Lloc
Universidad Popular Autónoma de l'Estat de Puebla (UPAEP Facultad Gastronomía), Mèxic.
Programa
Setmana del 13 al 17 de juliol
13 de juliol
· Màrqueting a la pastisseria
Francisco Gil, director del Museu de la Xocolata de Barcelona
· Antropologia del cacau
Paola Vera, antropòloga gastronòmica de la Facultat de Gastronomia UPAEP
14 de juliol
· Pastisseria de viatge i petit fours
Mariana García, professora de l'EPGB
15 i 16 de juliol
· Figura comercial de xocolata
Saray Ruiz, professora de l'EPGB
17 de juliol
· Bean to Bar (fabricació de xocolata)
Olivier Fernández, director de l'EPGB
18 de juliol
· Panettone
Jose Romero, professor de l'EPGB
Setmana del 22 al 26 de juliol
20 i 21 de juliol
· Peça artística
Master Class Stéphane Leroux
22 i 23 de juliol
· Noves tendències de pastisseria
Master Class Antonio Bachour i Jose Manuel Samper
24 de juliol
Cloenda
Inclou
· Filipina i davantal de la EPGB Màster 2020
· Dossier
· Material necessari per a la realització de totes les classes, teòriques i pràctiques.
· Tots els alumnes del màster tenen reservada la seva plaça en les primeres files de les Master Class.
· Coffee Break (Master Class)
· Cloenda amb invitació per a familiars.
· Diploma atorgat per la EPGB i UPAEP.
Preu
Máster Xocolata Mèxic (Puebla): 2.200 € // 48.000 Pesos
Informació reserves
Per a més informació:
· Telèfon: 0034 93 268 78 77
· mastermxepgb@escoladepastisseria.cat