FUNDACIO PRIVADA DE L'ESCOLA DEL GREMI DE PASTISSERIA I MUSEU DE XOCOLATA utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.

Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES en el pie de página.   Aceptar

Escola de Pastisseria
08/09/2011

Play

 

Un macaron en forma de yo-yo, unes bales de caramel, un bombó pirata, unes pilotes de tennis de massapà són només alguns exemples que el lector trobarà en aquest llibre singular.

No es tracta de banalitzar el noble ofici pastisser, ni de carregar contra la rebosteria i els petit-fours clàssics (...) no és incompatible amb explorar nous camins com aquest de la pastisseria lúdica i divertida. (...) Aquesta petita però molt intensa obra, editada per Grup VILBO i amb el suport de les nostres revistes tècniques So Good i Dulcypas, és una bona mostra de la mentalitat creativa i renovadora del jove i molt professional equip de professors de l’Escola.


Fitxa tècnica:
Títol: Play, el joc de la pastisseria
Autor: Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.
128 pàgines
Més de 100 fotografies a color.
Pas a pas de processos d’elaboració. Receptes detallades de totes les creacions. Disponible en castellà i anglès.
Preu: 35 euros
Punts de venda: a la EPGB i botiga en línia del GrupoVilbo.

 

Comentarios de: Anònim 13/10/2013 17:57:00

El comercial, es el comerci.

Comentarios de: Anònim 26/07/2013 13:26:00

Es molt trist que no estigui en català!

Comenta el artículo!

Pon el código

Publicidad